Afbudsrejser Aalborg

Find afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Falke rejser

Et af de rejseselskaber, som jævnligt har afgange fra Aalborg lufthavn og dermed af og til har muligheder for afbudsrejser fra Aalborg, er Falk Lauritsen eller Falke rejser, som de også bliver kaldt i daglig tale. I løbet af sommeren har de afgange til flere spændende destinationer i specielt Europa og ønsker du eksempelvis at rejse til Grækenland på sommerferie med afgang fra Aalborg Lufthavn, så er Falke rejser muligvis løsningen for dig.

Falke rejser har i sommeren 2012 følgende afgange fra Aalborg Lufthavn:

Sunny Beach – Bulgarien
Periode: 21. juni – 16. august 2012
Afgange: Torsdag

Kreta – Grækenland
Periode: 26. maj – 13. oktober 2012
Afgange: Lørdag

Mallorca – Spanien
Periode: 1. maj – 18. september 2012
Afgang: Tirsdag

Hvis der er ledige pladser på de pågældende afgange, er der stor sandsynlighed for, at disse vil blive solgt som afbudsrejser fra Aalborg og dermed vil du kunne spare mange penge i forhold til den oprindelige pris på rejsen. Derfor er der god grund til at holde øje med, om der er flere ledige pladser på den pågældende afgang, hvis du alligevel planlægger at rejse til en af de ovenstående destinationer i løbet af sommeren.

Falke rejser tilbyder rejser til mange forskellige destinationer i Europa og har ofte mange spændende rejser at vælge imellem. Samtidigt har de været mange år i rejsebranchen, og har masser af erfaring med charterrejser og rejser sydpå – og derfor er Falke rejser ofte forbundet med rejser af høj kvalitet.

, , , ,

Comments are currently closed.