Afbudsrejser Aalborg

Find afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn åbner hotel

Hvis alt går efter planen, varer det ikke længe, før rejsende kan overnatte i Aalborg Lufthavn og dermed ikke nødvendigvis skal ind i midtbyen for at finde overnatningsmuligheder. På nuværende tidspunkt planlægges hotellet til at åbne sommeren 2014.

Et lufthavnshotel i Aalborg kan i høj grad være med til at booste antallet af rejsende, da der dermed bliver endnu bedre muligheder for at bruge lufthavnen som transit-lufthavn til andre destinationer. Dermed bliver der gode muligheder for at komme til fjerne himmelstrøg. Endnu er der ikke meldt noget konkret ud om den endelige beslutning om lufthavnshotellet i Aalborg.

, , ,

Bliv klippet, mens du venter på flyet

Nu kan du blive klippet, mens du alligevel venter på flyet til Grækenland eller Tyrkiet. Aalborg Lufthavn byder nemlig velkommen til frisørsalonen Chao Chao International, der har slået dørene op i Aalborg Lufthavn og nu tilbyder at holde styr på lokkerne, før eller efter flyrejsen.

Salonen ejes og drives af spanske Ricardo Rodriguez, der har drevet frisørsalon i Aalborg midtby de seneste 11 år, så det er bestemt en erfaren herre, som tilbyder at klippe håret. I den nye salon lægger han fokus på kvalitet, service og hygge og på den måde skulle der være basis for en god og samtidig praktisk oplevelse, hvis du alligevel har ventetid, du skal have slået ihjel, inden flyet går og rejsen kan begynde.

, ,

Aalborg Lufthavn er på vej mod rekord år

Noget tyder på, at Aalborg Lufthavn er på vej til at få et rigtigt godt år.

I april måned havde lufthavnen den travleste april nogensinde og flere end 110.000 passagerer havde valgt at benytte Aalborg Lufthavn til at rejse til og fra. Ifølge lufthavnens direktør Søren Svendsen svarer dette til en stigning på hele 14% i forhold til antallet af passagerer i april 2013 og fortsætter denne tendens henover sommeren, så tyder meget på, at det kan blive Aalborg Lufthavns bedste sommer nogensinde.

, ,

Aalborg Lufthavn udvider – En større lufthavn med flere muligheder

Aalborg Lufthavn er i øjeblikket i gang med en større udvidelse af lufthavnen. En udvidelse, som kommer til at betyde meget for både lufthavnen og for passagererne.

Når udvidelse af lufthavnen er færdig i maj 2013, vil det samlede bygningsareal være 7000 kvadratmeter større, end i dag og det betyder, at der både bliver plads til en større toldfri butik samt et større område til security, hvilket er tiltrængt – specielt i spidsbelastningsperioderne.

Aalborg Lufthavn har stor succes og siden 2009 er udenrigstrafikken til og fra lufthavnen steget med intet mindre end 100%. Med den nye udvidelse forventes succesen at blive endnu større og der vil blive flere rejsemuligheder, som eksempelvis ruter til Berlin, Barcelona og Istanbul.

, ,

Hvad koster valuta?

Når du tager på ferie, kan det have stor betydning, hvordan den lokale valuta ligger i forhold til den danske krone. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis kursen ligger rigtig og omvendt kan det komme til at koste dig mere end du havde budgetteret med, hvis kursen ligger højere, end du havde regnet med.

, ,

Hvor kan man fremkalde billeder på nettet?

Hvis du lige har været på ferie, så sidder du sikkert nu med en folder fyldt med flere billeder, end du nogensinde har taget på en ferie. Tendensen er nemlig, at der bliver taget flere og flere billeder på ferierne. Men de færreste billeder bliver til ret meget andet end et nummer i en folder.

Men det giver meget god mening at få fremkaldt nogle af billederne. Måske kan du endda få fremkaldt de bedste af billederne og hænge dem på væggen og på den måde bliver mindet om dine bedste ferieminder hver dag.

, ,

Tjek priserne på mobilt bredbånd inden ferien

Hvis du er på vej på ferie og har tænkt dig at tage dit mobile bredbånd med på ferien, så sørg for at tjekke priserne på data i det pågældende land, før du tager afsted. Det kan nemlig vise sig at bliver en særdeles dyr affære at benytte den mobile bredbånd på ferien.

Man har gennem tiderne hørt utallige skrækhistorier med personer, der efter en veloverstået ferie har fået tilsendt regninger på flere tusinde kroner efter at have brugt deres mobile bredbånd på ferien. De havde brugt det mobile bredbånd på samme måde, som hvis de havde været derhjemme og havde derfor brugt data i udlandet, hvilket typisk er langt dyrere end at bruge data herhjemme.

, , ,

Rejser til Egypten

Hvis man gerne vil kombinere en badeferie med kulturelle oplevelser, så er der rige muligheder for dette ved at købe rejser til Egypten. Egypten byder på mange spændende og unikke oplevelser og i dette kontrastfyldte land kan du selv bestemme, hvad ferien skal gå med.

Danskerne er de senere år blevet mere og mere begejstrede for rejser til Egypten. Her kan men nemlig for relativt få penge komme til en helt anden verden – en verden fyldt med kontraster og hvor fortiden møder nutiden. Samtidigt er Egypten et land, hvor solen oftest skinner og hvor der er gode mulighed for at finde skønne strande med turkisblåt hav. Med andre ord er rejser til Egypten en god mulighed for at kombinere badeferien med nogle mere kulturelt orienterede oplevelser.

, , , , ,

Charterrejser fra Aalborg

Fra Aalborg Lufthavn går der rejser til flere forskellige spændende destinationer og uanset om du er til badeferie eller oplevelsesferie, så kan du sagtens finde gode rejsemuligheder fra Aalborg Lufthavn. Der er flere forskellige af de større rejseselskaber, der ugentligt arrangerer charterrejser fra Aalborg og der er dermed gode muligheder for at spare nogle penge på rejsen.

, , , ,

Afbudsrejser Egypten

De senere år, er Egypten vokset fra at være nærmest ikke-eksisterende i de danske rejsekataloger, til at være en af de mest populære destinationer. Flere og flere danske charterturister tager til Egypten og det nordafrikanske land er helt sikkert et besøg værd. Rejsen er endnu ikke helt så billig, som til nogle af de øvrige populære destinationer, men ser man sig lidt omkring, så er det muligt at finde fornuftige afbudsrejser til Egypten.

, , , ,

Previous Posts