Afbudsrejser Aalborg

Find afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Tjek priserne på mobilt bredbånd inden ferien

Hvis du er på vej på ferie og har tænkt dig at tage dit mobile bredbånd med på ferien, så sørg for at tjekke priserne på data i det pågældende land, før du tager afsted. Det kan nemlig vise sig at bliver en særdeles dyr affære at benytte den mobile bredbånd på ferien.

Man har gennem tiderne hørt utallige skrækhistorier med personer, der efter en veloverstået ferie har fået tilsendt regninger på flere tusinde kroner efter at have brugt deres mobile bredbånd på ferien. De havde brugt det mobile bredbånd på samme måde, som hvis de havde været derhjemme og havde derfor brugt data i udlandet, hvilket typisk er langt dyrere end at bruge data herhjemme.

Der er flere ting, du kan gøre for at slippe for disse kæmpe regninger. Først og fremmest bør du kun bruge det mobile bredbånd i absolut yderste tilfælde. Forhør dig på hotellet eller resortet, om der er mulighed for en WiFi løsning. Det er der på langt de fleste hoteller nu om dage om typisk koster det endda ikke noget.

Derudover skal du huske, at du er på fere og så gælder det om at slappe af og nyde det gode vejr – så er det ikke meget ved at side klistret til skærmen. Så kom ud i det gode vejr og nyd livet. Internettet er der stadig, når du kommer hjem fra ferien.

For flere gode råd om mobilt bredbånd, så kig her: http://www.mobiltbredbandguide.dk

 

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *