Afbudsrejser Aalborg

Find afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Hvad koster valuta?

Når du tager på ferie, kan det have stor betydning, hvordan den lokale valuta ligger i forhold til den danske krone. Der kan nemlig være mange penge at spare, hvis kursen ligger rigtig og omvendt kan det komme til at koste dig mere end du havde budgetteret med, hvis kursen ligger højere, end du havde regnet med.

I dag bruger de fleste betalingskort, som eksempelvis Visa når de tager på ferie og på den måde er det faktisk de færreste, som reelt ligger mærke til, hvor meget det koster at være på feriestedet, før de kommer hjem og kan se det samlede forbrug for ferien. Men der kan være mange penge at spare, hvis du sørger for at se dig lidt for og se på de aktuelle valutakurser. For mens kronen ligger stabilt i forhold til Euroen, så er der andre populære ferielande, hvor valutakurserne er lang mere volatile og dermed stiger og falder forholdsvist markant på kort tid.

Hvis du vil bære på forkant med valutakurserne og på den måde være lidt mere forberedt på, hvad tingene koster og hvor meget du kommer til at bruge på ferien, så sørg for at tjekke valutakurserne før du tager afsted. Så undgår du at stå tilbage med en ubehagelig overraskelse, når ferien er slut.

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *