Afbudsrejser Aalborg

Find afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Cypern rejser

Hvis du tidligere har været i Tyrkiet eller Grækenland og nu er på udkig efter noget andet eller ganske enkelt en blanding af de to, så er det nu, du skal overveje Cypern rejser.

Cypern har i mange år været delt mellem Netop Grækenland og Tyrkiet og det kan ikke undgås, at dette har stor indflydelse på øen, der ligger i den østligste del af Middelhavet. Man finder samme charmerende natur og samme eksotiske middelhavsstemning, som man finder i netop Grækenland og Tyrkiet. Samtidigt er der ingen tvivl om, at Cypern er en ø for sig og som har sin helt egen kultur og historie at byde på og netop derfor er Cypern rejser attraktive, hvis du har lyst til at opleve noget nyt, men samtidigt er tiltrukket af Grækenland og Tyrkiet.

Rejser du fra Aalborg Lufthavn, er der 2 forskellige rejseselskaber, som har ugentlige afgange til Cypern. Du kan nemlig vælge at rejse med enten Star Tour eller Århus Charter og afhængig af belægningen på rejserne, så skulle der være gode muligheder for afbudsrejser til Cypern med de pågældende rejseselskaber, dette er selvfølgelig noget, som du kan undersøge nærmere, efterhånden som du kommer tættere på det planlagte afrejsetidspunkt.

Cypern rejser er bestemt værd at overveje, hvis du er tiltrukket af middelhavskulturer og det gode klima, men samtidigt ikke ønsker at tage til hverken Grækenland eller Tyrkiet. Cypern har meget at byde på og er derfor attraktiv for de fleste, der leder efter gode tilbud på charterrejser.

, , , ,

Comments are currently closed.