Afbudsrejser Aalborg

Find afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Bliv klippet, mens du venter på flyet

Nu kan du blive klippet, mens du alligevel venter på flyet til Grækenland eller Tyrkiet. Aalborg Lufthavn byder nemlig velkommen til frisørsalonen Chao Chao International, der har slået dørene op i Aalborg Lufthavn og nu tilbyder at holde styr på lokkerne, før eller efter flyrejsen.

Salonen ejes og drives af spanske Ricardo Rodriguez, der har drevet frisørsalon i Aalborg midtby de seneste 11 år, så det er bestemt en erfaren herre, som tilbyder at klippe håret. I den nye salon lægger han fokus på kvalitet, service og hygge og på den måde skulle der være basis for en god og samtidig praktisk oplevelse, hvis du alligevel har ventetid, du skal have slået ihjel, inden flyet går og rejsen kan begynde.

Frisørsalonen er det seneste tiltag, som Aalborg Lufthavn har skudt i gang i kampen om de rejsende kunder. De senere år har lufthavnen vækstet meget og der kommer hele tiden nye tiltag i forhold til at lokke endnu flere charterturister til det nordlige Jylland og lufthavnen er efterhånden en seriøs konkurrent til Billund Lufthavn, som traditionelt har været den mest anvendte lufthavn i Jylland, hvad charterturisme angår.

Så nåede du ikke at blive klippet, inden du kørte til lufthavnen, så har du altså en ekstra chance nu. Læs mere her.

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *