Afbudsrejser Aalborg

Find afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn åbner hotel

Hvis alt går efter planen, varer det ikke længe, før rejsende kan overnatte i Aalborg Lufthavn og dermed ikke nødvendigvis skal ind i midtbyen for at finde overnatningsmuligheder. På nuværende tidspunkt planlægges hotellet til at åbne sommeren 2014.

Et lufthavnshotel i Aalborg kan i høj grad være med til at booste antallet af rejsende, da der dermed bliver endnu bedre muligheder for at bruge lufthavnen som transit-lufthavn til andre destinationer. Dermed bliver der gode muligheder for at komme til fjerne himmelstrøg. Endnu er der ikke meldt noget konkret ud om den endelige beslutning om lufthavnshotellet i Aalborg.

Det vurderes, at der er mangel på et hotel ved Aalborg Lufthavn og i værste fald koster det på nuværende tidspunkt kunder for Lufthavnen, at der ikke ligger overnatningsmuligheder tættere på, så det vil være et stort plus for lufthavnen at kunne tilbyde denne mulighed.

Så næste gang du overvejer en rejse til Egypten, så er der måske ligefrem mulighed for at overnatte direkte ved Aalborg Lufthavn. Det er i hvert fald noget, mange ser frem til.

Læs mere.

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *